Success for the fishing school organized by Lenza Sportiva S. Alessio

Great success and great satisfaction, and we are excited about the classic annual agreement with “Fishing Week – Fishing School ‘Andrea Lucchesi’ – 24th Cherubino Trophy” organized by Asd Lenza Sportiva Sant’Alessio Lucca in collaboration with the provincial department of Fipsas of Lucca. The whole event took place from 4 to 10 July and was held at the “Carlo Chines” lakes in Isola Bassa di Lammari, where 60 boys and girls from 4 to 14 years participated, with a practical demonstration in a real race that was held on Sunday morning where 51 small fishermen proved what they had learned by competing in four different categories, boys: 2008/2010, 2011/2013, 2014/2016 and girls.

<< Det var et stort engagement - kommenterer præsidenten for Lenza Sant 'Alessio, Oriano Ercolini - men vi var begejstrede for den respons, drengene gav os. 60 personer tog banen og mere end 50 i løbet, de udeblevne klarede alligevel hele banen og kunne kun af berettigede årsager ikke deltage i den afsluttende udfordring. Hver dag har vi i samfundet lært dem ikke kun fiskeri, men også respekt for det miljø, vi lever i, og for fiskene selv. Vores skole, den eneste i Toscana, der har været organiseret i næsten et kvart århundrede, er vores stolthed og en rigtig milepæl, fordi så mange ting ændrer sig, medlemmerne, folket, men vi ved, at der omkring os er mange børn hvem vi gamle marpioni kan lære og give dem deres plads ved at tage dem i hånden og hjælpe dem i deres sportslige vækst. Og resultatet var også i denne skoleuge, hvor vi har set alle disse spirende fiskere arbejde hårdt for at lære meget omhyggeligt, følge lektionerne og forsøge at få tillid til denne sport, der har mistet interessen hos mange virksomheder i årevis. forsvundet eller er fusioneret især her i Lucca. Vi placerer dem i, at de er fremtiden, stoler på i håbet om muligvis også at fortsætte med vores virksomhed. I løbet af forløbet underviste og fulgte tolv af vores repræsentanter disse unge mennesker og i konkurrencen var vi til stede med 25 medlemmer, de unge viste sig virkelig at have lært meget og fangede selv vanskelige byttedyr som et barn, der krogede en karpe på 4.800 kg. . det hjalp kun i rillen at kunne trække den i land. Tilfredshed derfor både for os og for alle de entusiastiske fiskere med de talrige fangster, men også tilfredsheden med de positive udtalelser fra forældrene. Til sidst vil jeg gerne slutte, naturligvis takke alle de små fiskere og deres familier, alle de små og store sponsorer, som på en eller anden måde har hjulpet os og givet os mulighed for at fortsætte med fiskeskolen og i særdeleshed vil jeg gerne nævne Cassa di Risparmio di Lucca Fonden for det bevilgede vigtige bidrag, Fipsas Lucca for indrømmelsen af ​​søerne og pokalerne til vinderne af de forskellige podier, Veret for alt det materiale, der er forbundet med fiskeriet, der er doneret til os, med hvilket vi var i stand til at belønne alle neo -fiskere, La Misericordia di Marlia for sundhedsplejen med en ambulance altid på stedet og Fontana-udgravningen for et bidrag og fiskerskolens sociale interesse >>.

It is the prizes with trophies, cups, fishing equipment and prizes for all the young fishermen who are present with the four places of the fishing competition.

Boys 2008/2010: the podium for Andrea Casseri 6600 points, Enrico Dinu 6050, Lorenzo Petrini 5450 followed by Elia Favilla, Alessandro Bonino, Nicolò Dell’Innocenti, Alessandro Blefari, Maicol Monfrinotti, Tommaso Gasperetti, Domoen Gasperetti.
Boys 2011/2013: podium for Francesco Naldi 9450, Filippo Naldi 6100, Alessio Filippo Puccinelli 4200, followed by Gioele Di Giulio, Marco Frassi, Matteo Gambogi, Elia Pellini, Claudio Barsotti, Nicolò Delico Dalgna Porto, Enrico Delico Pizzutilo. Massagli, Gabriel Tronchetti, Alessandro Zomini.

Boys 2014/2016 Cherubino Trophy: podium for Galileo Tognetti 11400, Alessandro Zomini 3600, Thomas Gabbiani 2750, followed by Zeno Martinelli, Michelangelo Tognetti, Massimiliano Mori, Francesco Cantoni, Francesco Del Sorbo, Bertini Gabriele D Zomini, Pie Marino D Zomini . ‘Help, Federico Del Sorbo, Cristian Fastidio, Francesco Favale, Francesco Frediani, David Houin, Gabriele Nicoletti, Christian Ricci, Christian Tronchetti.

Girls: the podium with Giulietta Di Giulio 12100, Bianca Massagli 9600, Emma Passetto 5200, followed by Beatrice Rinaldi, Vanessa Matteucci, Lana Martinelli, Alice Alba, Caterina Matteucci, Melissa Houin.

Special prizes, Galileo Tognetti wins the “24th Cherubino Trophy”, the largest carp fish weighing 4,800 kg. Bianca Massagli who also received the youngest girls trophy, while the youngest in the men’s field was awarded Francesco Favale.

Leave a Comment